Back to All Events

Nederlandstalige Workshop - Op weg naar gezondheid en balans in organisaties

De wereld waarin we leven is dynamisch en veranderingen volgen elkaar snel op. De uitdagingen en problemen waar we voor staan zijn vaak complex. Dit vraagt veel van onszelf, onze collega’s en onze organisaties. De organisatorische elementen die succesvol opereren in belangrijke mate bepalen, zijn gezondheid en evenwicht van de organisatie.

In deze workshop ga je onderzoeken wat voor jou en jouw organisatie de voordelen zijn van het werken aan gezondheid en evenwicht. Je ontwikkelt je eigen perspectief op gezondheid en evenwicht in organisaties en gaat weg met een aantal direct toepasbare tools. 

Deze workshop wordt gegeven i.s.m. Ad van Roosmalen. Meer informatie en inschrijving vind je op zijn website.