Workshop - In het Nederlands!

Op weg naar gezondheid en evenwicht in organisaties

14:00 - 18:00 op 25 Mei, 2018 - Amsterdam, The Netherlands

Tyler Milligan on Unsplash

Werken met een holistisch perspectief voor succesvolle organisaties

De wereld waarin we leven is dynamisch en veranderingen volgen elkaar snel op. Dit vraagt veel van onszelf, onze collega’s en onze organisaties. De uitdagingen en problemen waar we voor staan zijn vaak complex, en tegelijk is de kern van de oplossing al in elke organisatie aanwezig. Gezondheid, evenwicht en veerkracht van de organisatie zijn belangrijke aspecten, die het succes van de organisatie in belangrijke mate kunnen bepalen.

In deze workshop introduceren we een holistische werkwijze, gericht op gezondheid, evenwicht en veerkracht van organisaties. Je gaat ontdekken wat voor jou en jouw organisatie de voordelen zijn van het werken aan die belangrijke organisatorische aspecten. Je ontwikkelt een eigen perspectief op wat nodig is om gezondheid en evenwicht te bereiken en te behouden. Je leert werken met enkele eenvoudige en makkelijk toepasbare tools, waarmee je gelijk een verschil kan maken in jouw organisatie

 

 


Over de trainers

Ad van Roosmalen en Doris Gottlieb bundelen hun krachten in deze workshop. Ze werken nauw samen met Birgitt en Ward Williams, oprichters van het Genuine ContactTM Programma.

Doris heeft ruim 25 jaar ervaring als consultant, trainer en mentor in organisatieontwikkeling en het begeleiden mensen en groepen bij het benutten van hun potentieel.

Ad heeft ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van participatieve processen in organisaties en gemeenschappen. Daarvoor werkte hij 10 jaar in gebiedsontwikkeling met multidisciplinaire teams en in projectmanagement.

Samen brengen ze elk hun eigen specifieke sterke punten, expertise en praktische inzichten om u een rijke en gevarieerde leerervaring te bieden. Als consultants hebben zij organisaties als World Wildlife Fund, gemeente Maassluis, gemeente Apeldoorn, IBA Erasmus Universiteit, Universiteit Leiden en Emancipator geholpen bij het leren en toepassen van de Genuine ContactTM benadering om het succes van hun organisatie te vergroten.

Wat leer je?

Deze workshop is ervaringsgericht en praktisch ingesteld. Je verlaat deze workshop met:

  • Een nieuw perspectief op gezondheid van organisaties.

  • Een set eenvoudige en makkelijk toepasbare tools om je te helpen bij het herstellen van gezondheid, evenwicht en veerkracht in jouw  organisatie.

  • Inzicht in hoe jouw wereldbeeld de organisatie beïnvloedt.

Kennis van de aanpak en het programma van Genuine Contact™

 

Over Genuine Contact™

Het programma en de aanpak van Genuine Contact bieden u eenvoudige en krachtige kaders en processen, die organisaties ondersteunen om zeer succesvol te worden. Ze helpt een cultuur van leiderschap ontwikkelen en tegelijkertijd het welzijn en evenwicht van de organisatie duurzaam te behouden.

Genuine Contact professionals helpen bedrijven en organisaties over de hele wereld hun doelen te bereiken. Ze zetten effectief gefaciliteerde vergaderingen in als katalysator voor verandering. In een reeks workshops bieden zij vaardigheidstraining en vergroting van persoonlijke capaciteit aan. Daarnaast stimuleren ze actief peer-to-peer leren.

Practische Informatie

Wanneer:      25 Mei  2018

Waar:    Tempel van alledag - Jan Vrijmanstraat 339 - Amsterdam (Ijburg), Nederland

Kosten:     95€ excl. BTW

Aantal Deelnemers 15 (max)

Language:   Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven. 

 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer ween over dit workshop of over Genuine Contact™, neem graag contact met ons op.